3D/4D echo

Sneak preview

3D/4D pretecho

Lijkt de baby op jou? Een 3D echo is een prachtige sneak preview, want je bent vast heel nieuwsgierig naar hoe je kindje eruitziet. Bolle wangen of een wipneus…wie weet herken je jezelf.

Een 3D/4D pretecho brengt je baby driedimensionaal in beeld. Je kunt dan bijvoorbeeld het gezicht van je zoon of dochter zien. 4D echobeelden zijn bewegende, driedimensionale beelden. Een schopje of een gaap. Het kan maar zo zijn dat je het je kindje ziet doen.

Het maken van een uitgebreide 3D/4D pretecho duurt ongeveer 30 minuten. Je kunt natuurlijk ook zelf meekijken (en meefilmen met je telefoon) op het beeldscherm.

Soms duurt het wat langer voordat de baby mooi in beeld is gebracht. Als de baby bijvoorbeeld voortdurend de handjes tegen het gezicht houdt of naar de placenta is gedraaid, dan kan het gebeuren dat het niet lukt om een goede 3D/4D echo te maken. In dat geval kan de echoscopist voorstellen een vervolgafspraak te maken voor een (gratis) nieuwe poging.

Wanneer 3D echo

De mooiste tijd om een 3D/4D echo te laten maken, is als je tussen de 24 en 28 weken zwanger bent. Maar ook eerder of later kan een 3D/4D echo je baby goed in beeld brengen. Kijk ook eens bij de Veelgestelde vragen naar wat je wanneer van een pretecho kunt verwachten.

Kosten 3D echo

Een 3D/4D echo kost € 80,- inclusief foto’s*. Je krijgt altijd meerdere foto’s. Het aantal is echter afhankelijk van de positie van je baby en of de echoscopist de baby mooi in beeld kan krijgen.

*Je krijgt € 5,- korting als je tijdens je zwangerschap eerder bij Echostudio Kiekeboe bent geweest.